Impressum

U veljači 2015. godine nastala je ideja o stranici na webu koja će biti posvećena ljubiteljima filma. Ubrzo je pokrenut projekt pod imenom MovieLand - Planet filma oko kojeg se okupilo nekoliko entuzijasta voljnih napisati pokoji tekst o onome što gledaju na velikim platnima u kino dvoranama te na malim ekranima u toplini doma. U slobodno vrijeme, uz dobru volju i malo truda, svakodnevno pišemo o filmovima i serijama s ciljem da Vam iste predstavimo na što bolji mogući način.

Naš glavni zadatak je okupiti što više zaljubljenika u film i serije, stvoriti mjesto sa ugodnom atmosferom i dobrom zabavom te se maksimalno potruditi da nam promakne što manje kvalitetnog filmskog materijala. Uz nas ćete moći čitati recenzije, preporuke, specijalne kolumne i razne novosti iz svijeta filma. Trudit ćemo se da tekstovi budu uvijek raznoliki, a s nama ćete moći pratiti kino hitove, prisjetiti se filmskih klasika, pronaći skrivene filmske 'dragulje' i biti u toku sa najnovijim događanjima u svijetu serija.

Vaša pitanja, prijedlozi, pohvale i konstruktivne kritike uvijek su dobrodošli! 

Javite nam se putem e-maila movielandgroup@gmail.com, pridružite nam se u grupi MovieLand - Planet Filma na Facebooku ili nas podržite na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru.

Osnivač
Marko Kamenar

Web Dizajn
Marko Kamenar
Saša Pešikan

Autori
Danijel Jedriško
Marko Jerleković
Marko Kamenar



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

1 komentari: